Arbëri

Thaçi i kërkon Quintit unitet për Kosovën

 

Presidenti Hashim Thaçi ua ka shprehur të mërkurën “habinë” ambasadorëve dhe shefave të zyrave dhe misioneve ndërkombëtare në Kosovë, për organizimin e samitit të Berlinit pa u koordinuar me Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Atyre u ka thënë se edhe uniteti i brendshëm politik në Kosovë sigurohet kur shtetet e Quintit do të flasin me një zë rreth zgjidhjes finale, shkruan sot Koha Ditore.