Arbëri

OJQ-të përkrahin mosdhënien e vizave amerikane për zyrtarët e korruptuar

 

Ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj, këtë të martë, ka publikuar një fotografi nga pjesëmarrja në konferencën “Smart Cities”, që është mbajtur në New York.

Kjo mund të mbetet vizita e tij e fundit në SHBA, pasi dy ditë më vonë, ambasada e këtij shteti në Kosovë, paralajmëroi se nuk do të lëshojë viza për të përfshirët në disa prej rasteve më të mëdha të korrupsionit, raporton KTV.