Arbëri

Sot në Tiranë tryeza e rrumbullakët Shqipëri-Kosovë pa Ramën e Haradinajn

 

Ditën e sotme Qeveria e Shqipërisë dhe ajo e Kosovës do të zhvillojnë një mbledhje të përbashkët. Ajo do të zhvillohet në orën 12:00 në Pallatin e Kongreseve në Tiranë.

Rreth orës 12:00 të ditës së sotme qeveria e Shqipërisë dhe ajo e Kosovës do të zhvillojnë në sallën ovale të pallatit të Kongreseve në Tiranë një mbledhje të përbashkët.