Arbëri

Vuçiq përqesh Quintin, thotë “nuk kam lexuar gjë më të marrë në jetën time”

Vuçiq përqesh Quintin, thotë “nuk kam lexuar gjë më të marrë në jetën time”

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq është shprehur i habitur nga deklarata e vendeve të Quintit pas zgjedhjeve për kryetarët e komunave në veri të Kosovës.

Ai shtoi se nga ky njoftim mund të konkludohet se disa janë të pakënaqur që zgjedhjet kanë kaluar në mënyrë paqësore dhe të rregullt.