Arbëri

Thaçi e falënderon Mustafën për këshilla dhe e fton për aleancë

Thaçi e falënderon Mustafën për këshilla dhe e fton për aleancë
 

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka reaguar ndaj shkrimit të mbrëmshëm të kryetarit të LDK-së, Isa Mustafa, i cili i quajti të panevojshme sulmet ndërmjet Thaçit dhe ish-presidentit të Shqipërisë Sali Berisha, derisa kishte theksuar se nuk e sheh Thaçin si bashkëpunëtor të Serbisë.

E ky i fundit, e ka falënderuar Mustafën për këshillat që i ka dhënë, ka thënë se, asnjë e keqe nuk i vjen vendit nga debati dhe paraqitja e pikëpamjeve të ndryshme për realizimin e qëllimit të përbashkët