Arbëri

Mustafa për aksionin kundër krimit e korrupsionit: Drejtësia s’guxon të jetë selektive si në rastin e fajdeve

Mustafa për aksionin kundër krimit e korrupsionit: Drejtësia s’guxon të jetë selektive si në rastin e fajdeve
 

Duhet të përshëndetet çdo aksion dhe veprim ligjor e legjitim i organeve të drejtësisë së Kosovës në tërë territorin e Republikës. Krimi i organizuar nuk njeh etni, ashtu siç nuk duhet të njoh as ligji.

Kështu është shprehur kreu i LDK-së, Isa Mustafa në një postim në Facebook.