Arbëri

Mustafa vlerëson kontributin e Turqisë për FSK-në

Mustafa vlerëson kontributin e Turqisë për FSK-në
 

Prishtinë, 27 maj - Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, priti sot ambasadorin e Turqisë në Kosovë, Çağrı Sakar.

Bëhet e ditur se me këtë rast ai e njoftoi ambasadorin Sakar për qëndrimin dhe përkushtimin e LDK-së mbi zhvillimet aktuale politike në Kosovë.