Arbëri

Prokurorja Hajdari mirëpret vendimin për gjykim të rastit “Pronto”

 

Adem Grabovci, Zenun Pajaziti, Besim Beqaj dhe 8 persona të tjerë që janë zyrtarë të ndryshëm publikë, do të dalin në gjykatë për rastin “Pronto”.

Kjo pasi që Gjykata e Apelit ka refuzuar ankesën e tyre për hedhje të aktakuzës dhe kundërshtim të provave, raporton KTV.