Arbëri

Breshëri shkakton dëme në Elbasan

 

Pasditen e sotme në Elbasan ka rënë një shi i dendur dhe breshër.

Si pasojë në lagjen "5 maji" ka pasur edhe përmbytje, ndërsa ne fshatin Godolesh dhe Fushë Bull ka shkaktuar dëme të konsiderueshme në prodhimet bujqësore.