Arbëri

Diplomatët nga Franca e Gjermania biseduan me kreun e LDK-së

Diplomatët nga Franca e Gjermania biseduan me kreun e LDK-së
 

Sot, kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka pritur në takim delegacionin nga Gjermania dhe Franca.

Kryetari Mustafa ka falënderuar shtetet, Gjermaninë dhe Francën për kontributin e pazëvendësueshëm që i kanë dhënë Kosovës gjatë të gjitha proceseve në shtetndërtim dhe ka shprehur dëshirën për bashkëpunim të mëtutjeshëm edhe më të thellë me të dyja vendet.