Arbëri

Die Presse: Ide e re për një Union Ballkanik si BE-ja, pastaj anëtarësimi kolektiv

 

Politika e zgjerimit të BE-së ndodhet në rrugë pa krye, shkruan e përditshmja vjeneze, dhe shton se alternativë do të mund të ishte formimi i Unionit Ballkanik sipas modelit të BE-së, transmeton Koha.net.

Nëse do t'ia dilnin, vendet e rajonit do të mund të anëtarësoheshin kolektivisht në BE, shton kjo gazetë.