Arbëri

MASHT-i mban fshehtë raportin me shkeljet e kolegjeve private

MASHT-i mban fshehtë raportin me shkeljet e kolegjeve private
 

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) tash e disa muaj është duke refuzuar t’ia japë Komisionit parlamentar për arsim një raport në të cilin janë evidentuar shkelje të shumta të kolegjeve private.

Janë bërë më shumë se 3 muaj që deputetët e këtij komisioni kanë kërkuar qasje në këtë dokument, mirëpo deri tash nuk kanë marrë asnjë përgjigje prej MASHT-it, shkruan sot “Koha Ditore”.