Arbëri

Zyrtarët që s’e deklaruan pasurinë në Antikorrupsion

Zyrtarët që s’e deklaruan pasurinë në Antikorrupsion
Foto: Koha

Prej 4862 zyrtarëve të lartë publikë që ishin të obliguar ta deklarojnë pasurinë në Agjencinë Kundër Korrupsion, jo të gjithë e bënë atë.

Koha.net ka siguruar emrat e atyre që nuk e kanë deklaruar pasurinë në afatin ligjor, zyrtarët që kanë deklaruar pasurinë pas afatit ligjor, dhe zyrtarët që nuk kanë deklaruar pasurinë në afatin ligjor, e që sipas tyre, del të jetë për arsye shëndetësore apo edhe arsye tjera.