Arbëri

Mustafa: S’mora pjesë në ceremoninë e 20-vjetorit të çlirimit sepse s'pata ftesë

Mustafa: S’mora pjesë në ceremoninë e 20-vjetorit të çlirimit sepse s'pata ftesë
Foto: Alban Bujari/Koha Ditore
 

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ka treguar se s’ka qenë i pranishëm dje në ceremoninë e 20-vjetorit të çlirimit të Kosovës e ndërhyrjes së trupave të NATO-s.

“Po shoh se është bërë temë mospjesëmarrja ime në ceremoninë e shënimit të njëzetvjetorit të çlirimit të vendit. Nuk kam marrë pjesë, sepse nuk më ka ardhur ftesë për këtë ceremoni dhe për asnjë aktivitet tjetër. Nuk mund ta di se si ka vepruar Protokolli i Shtetit, a më ka pasur në listë apo jo, si kryetar të LDK-së, shef të opozitës, partisë më të madhe opozitare sot dhe partisë shtetëformuese gjatë tridhjetë viteve sa ekziston ajo, apo si Kryeministër i qeverisë së kaluar”, ka shkruar Mustafa.