Arbëri

VV: Nëse Ligji për RTK-në kalon në lexim të dytë, e dërgojmë në Kushtetuese

 

Lëvizja Vetëvendosje po e vazhdon ta kundërshtojë Projektligjin për transmetuesin publik, ku sipas tyre, qytetarët detyrohen të paguajnë faturat e tyre të rrymës 2.5 euro, nga të cilat 50 cent për çdo faturë i fiton KEDS-i.

Sipas një njoftimit për medie, sot deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje, Valon Ramadani dhe Albulena Haxhiu, kanë dorëzuar zyrtarisht amendamente ku kërkohen fshirja e këtij neni dhe ndryshimi i disa neneve të tjera.