Arbëri

Hashani: Investimet infrastrukturore pa studime për përfitimet

Hashani: Investimet infrastrukturore pa studime për përfitimet

Me një transparencë minimale dhe me mungesë të një debati të mirëfilltë, Kosova është bërë me dy autostrada dhe me dy të tjera në ardhje. Me më pak se 11 mijë kilometra katrorë sipërfaqe, shteti ndër më të vegjlit në Evropë, së shpejti do të ndodhet ndërmjet katër autostradave, shkruan sot “Koha Ditore”.

Derisa rruga për në Durrës, që tashmë bart epitetin e Rrugës së Kombit, prej disa vjetësh është në përdorim, ajo që çon për në Han të Elezit sapo është përfunduar. Autostrada për në Gjilan dhe ajo e Dukagjinit pritet të nisin, për ta kompletuar infrastrukturën e autostradave.