Arbëri

Politikat e asimilimit dhe dëbimit të shqiptarëve në Maqedoni, gjerësisht në të dielën me “Koha Ditore”

 

“Humbjet shqiptare në Maqedoni” janë kryetemë e së dielës në “Koha Ditore”.

Në shkrimin kryesor për këtë temë mund të lexoni për politikën e dëbimit dhe asimilimit të shqiptarëve të Manastirit, heshtjen e Tiranës dhe Prishtinës, të drejtat e papërmbushura të shqiptarëve dhe zhvillimet e fundit në Maqedoni.