Arbëri

LDK merr vendim që Borovci e Abrashi të tërhiqen nga gara për kryetar të Degës së tretë në Prishtinë

LDK merr vendim që Borovci e Abrashi të tërhiqen nga gara për kryetar të Degës së tretë në Prishtinë
 

Në mbledhjen e sotme të Kryesisë së LDK-së, të udhëhequr nga kryetari Isa Mustafa mes tjerash, u analizua edhe situata e krijuar në disa degë të partisë gjatë procesit zgjedhor.

Theks i veçantë i është kushtuar zhvillimeve të fundit në Degën III në Prishtinë, me ç’rast Kryesia rithekson se sjelljet e dhunshme dhe pamjet e tilla janë mënyra dhe metoda të papranueshme për LDK-në, transmeton Koha.net.