Arbëri

Bild publikon përgjime që implikojnë Edi Ramën në manipulim të votave në zgjedhjet e 2017-ës

 

Dritë Slivova Polisi

Ka vazhduar publikimi i përgjimeve të reja, ku përfshihen zyrtarë të Partisë Socialiste në Shqipëri dhe vetë kryeministri Edi Rama.