Arbëri

Haradinaj: Po afrohet dita kur do të marrim lajmin për vizat, taksa nuk është e ndërlidhur

Haradinaj: Po afrohet dita kur do të marrim lajmin për vizat, taksa nuk është e ndërlidhur

Në konferencë për media kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka thënë se po afrohet dita se kur do të merret lajmi për vizat, derisa ka theksuar se taksa nuk është e ndërlidhur me të.

“Thuhet se është marrë vendim negative nga ana e Këshillit të Evropës për vizat, por kjo nuk është ashtu. Ato janë konkluzione. Gjendja është korrekte sa i përket liberalizimit. Aktualisht propozimi për të marrë një vendim është në konsideratë nga Këshilli. Pra, për me u marrë vendimi ajo duhet të hyjë në agjendë. Vendimi mund të jetë edhe negativ, por ne e dimë se do të jetë pozitiv dhe po punojmë në atë drejtim”, ka thënë Haradinaj.