Arbëri

Sot mblidhet Kuvendi i Kosovës

Sot mblidhet Kuvendi i Kosovës
Foto: Ilustrim/Koha

Deputetët e Kuvendit të Kosovës sot mblidhen për të vijuar seancat plenare të lëna përgjysmë.

Në rendin e ditës janë paraparë rreth 35 pika mbi të cilat do të diskutohet dhe kërkohet vota e ligjvënësve kosovarë.