Arbëri

Deputetët nuk votojnë propozim-rezolutën për dështimet e koalicionit qeverisës

Deputetët nuk votojnë propozim-rezolutën për dështimet e koalicionit qeverisës
Foto: Ilustrim/Koha

Kuvendi i Kosovës po zhvillon punimet e seancës plenare, ku në rend dite janë paraparë rreth 35 pika mbi të cilat po kërkohet vota e ligjvënësve kosovarë.

Ndër të tjera, është hedhur në votim edhe propozimi i rezolutës nga debati parlamentar lidhur me angazhimet e Presidentit të Kosovës për përfshirjen e "shkëmbimit të territoreve" apo "korrigjim të kufijve" në dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë, por që votuan vetëm 28 deputetë, dhe u shty për seancat e radhës.