Arbëri

Zyra e BE-së: Ka mangësi të mëdha në sigurinë e vendit të punës

 

Zyra e BE-së në Kosovë ka lansuar fushatën për siguri dhe shëndet në vend të punës, “Vendet të shëndetshme të punës - Menaxhimi i substancave të rrezikshme 2019”.

Me këtë rast, u tha se përkundër progresit ka mangësi të mëdha në sigurinë e vendeve të punës në Kosovë.