Arbëri

Universiteti i Mitrovicës rrezikon mbylljen për mungesë cilësie, studentët do të protestojnë

 

Në muajin mars të vitit 2013, u themelua Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini”.

Në atë kohë, ky institucion ishte akredituar, edhe pse nuk kishte objekt si dhe numëronte shumë pak staf akademik.