Arbëri

Egjiptasit kërkojnë përmbushjen e detyrimeve kushtetuese ndaj tyre

 

“Javën e Egjiptasve”, pjesëtarë të këtij komuniteti e kanë nisur me një protestë paqësore.

Ata, para ndërtesës së Qeverisë, me pankarta në duar, kanë kërkuar përmbushjen e obligimeve kushtetuese dhe ligjore për pjesëtarët e këtij komuniteti.