Arbëri

Kriza në Shqipëri nuk i pengon kosovarët, çdo fundjavë radhë të gjata që nisen drejt bregdetit

Kriza në Shqipëri nuk i pengon kosovarët, çdo fundjavë radhë të gjata që nisen drejt bregdetit
 

Protestat që po zhvillohen nga opozita në Shqipëri, nuk po u pengojnë turistëve nga Kosova.

Pjesa më e pëlqyer për një pushim vikendi është veriu i Shqipërisë për shkak të afërsisë dhe kostos.