Arbëri

Mbyllja e Kalasë së Novobordës e ka ulur numrin e vizitorëve në këtë qytezë

 

Ka rreth 4 muaj që Kalaja e Novobërdës po qëndron e mbyllur për vizitorë.

Kjo për shkak të rrezikut nga shembja e mureve të kalasë, të cilat janë të vjetra dhe të punuara keq, raporton KTV.