Arbëri

Shkollat të ndara në datën e përfundimit të vitit shkollor

Foto ilustrim
 

Pjesa më e madhe e shkollave të Kosovës nuk i janë bindur vendimit të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) që viti shkollor të përfundojë më 28 qershor. Ato e kanë përfunduar mësimin më 21 qershor, siç është përcaktuar me kalendarin shkollor të këtij viti.

Përfundimin e mësimit sipas kalendarit e ka kërkuar edhe vetë Këshilli Drejtues i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), shkruan sot Koha Ditore.