Arbëri

LDK e vlerëson miratimin e Raportit për dëbimin e shtetasve turq

LDK e vlerëson miratimin e Raportit për dëbimin e shtetasve turq

Lidhja Demokratike e Kosovës, ka vlerësuar miratimin e Raportit të Komisionit Hetimor për deportimin e gjashtë shtetasve turq.

“Pas shumë shtyrjeve dhe sabotazhit të punës së Komisionit Hetimor lidhur me deportimin e shtetasve turq, sot Kuvendi i Kosovës e miratoi raportin ku specifikohen qartë 31 shkelje të Kushtetutës, Ligjeve dhe rregulloreve të ndryshme që lidhen me procedurat për deportimin e shtetasve të huaj”, thuhet në njoftim