Arbëri

Demarkacioni si vazhdimësi e idesë për ndryshim të kufijve

 

Demarkacioni i kufirit ndërmjet Kosovës dhe Serbisë po përmendet së voni si një ide që duhet shtruar në dialogun e ardhshëm ndërmjet dy vendeve.

Ky term duket të jetë më i butë krahasuar me idetë për korrigjim, ndryshim të kufirit apo shkëmbim të territoreve, thuhet në një vështrim të Radios Evropa e Lirë.