Arbëri

Haradinaj në Paris për liberalizim të vizave, me taksën thonë se është forcuar shtetësia

 

Taksën ndaj mallrave serbe e boshnjake dhe krijimin e ushtrisë së Kosovës, i ka cilësuar si ndër vendimet më të rëndësishme të qeverisë së tij, kryeministri Ramush Haradinaj.

Duke folur në Kuvendin e punës së AAK-së, ai tha se me taksën, Kosova e ka forcuar shtetësinë e vet.