Arbëri

Në Durrës, 87 jahte dhe mbi 900 turistë vetëm në qershor

Në Durrës, 87 jahte dhe mbi 900 turistë vetëm në qershor
 

87 yje turistike të madhësive të ndryshme dhe 3 kroçera me turistë të huaj kanë vizituar portin e Durrësit gjatë muajit qershor.

Numri i gomave pritet të rritet gjatë dy muajve të ardhshëm edhe për shkak të vënies së kalatës 4 të portit në dispozicion të mjeteve turistike.