Arbëri

Në duart e kosovarëve janë mbi 200 mijë armë pa leje

 

Posedimi i paligjshëm i armëve paraqet një problem serioz në fushën e sigurisë së përgjithshme dhe në mënyrë direkte kërcënon jetën e qytetarëve.

Sipas një analize të bërë nga UNDP-ë, në Kosovë janë diku mbi 200 mijë armë në duart e qytetarëve.