Arbëri

Haradinaj kërkon nga Finlanda e Holanda mbështetje për liberalizimin e vizave

Haradinaj kërkon nga Finlanda e Holanda mbështetje për liberalizimin e vizave

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj sot është takuar me ambasadoren finlandeze, Pia Stjernvall dhe ambasadoren e Holandës, Gerrie Willems.

Me të dyja, temë diskutimi ka qenë liberalizimi i vizave.