Arbëri

Agjencia Kundër Korrupsionit nis hetimin e konkursit për noterë

Agjencia Kundër Korrupsionit nis hetimin e konkursit për noterë

Zyrtarë të Agjencisë Kundër Korrupsionit të premten ua kanë nisur një email autoriteteve përgjegjëse të Ministrisë së Drejtësisë për parandalimin e konfliktit të interesit, nga të cilët kanë kërkuar më shumë informata në lidhje me konkursin për noterë, shkruan sot Koha Ditore.

Kjo instancë e brendshme e MD-së e ka obligim që t’i mbledhë dokumentacionet, si procesverbalet e shkresat e konkursit dhe së bashku me zyrtarët e Agjencisë Kundër Korrupsionit të trajtojë dyshimet nëse në konkursin për noterë anëtarët e Komisionit janë të përfshirë në konflikt interesi.