Arbëri

Mustafa: Kosovës si kurrë më pari i nevojitet Qeveri e drejtuar nga LDK-ja

Mustafa: Kosovës si kurrë më pari i nevojitet Qeveri e drejtuar nga LDK-ja
 

Lideri i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ka thënë se Kosovës, si kurrë më parë, i nevojitet Qeveri e formuar nga partitë e tanishme të opozitës, e drejtuar nga LDK si parti më e madhe në vend.

Ai përmes një postimi në Facebook ka shkruar se, rrëzimi sa më i shpejtë i koalicionit PAN e ka kuptimin e vet, në qoftë se pas kësaj ndodhin ndryshime përmbajtjesore në strukturën dhe përmbajtjen e qeverisjes së vendit.