Arbëri

Banorët e deputetët i ankohen Matoshit për hidrocentralet në Shtërpcë, ai thotë se s'ka kompetencë t'i ndalë punimet

Foto: Koha
 

Të pafuqishëm për t’i ndërprerë punimet e hidrocentraleve tashmë në përfundim e sipër, po e konsideron veten ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi.

Të hënën ai ka raportuar për hidrocentralet e Shtërpcës në Komisionin parlamentar që mbikëqyr çështjen e ambientit.