Arbëri

Zaevi, “Poroshenkos”: Kosova do t’ia japë Serbisë 10 komuna

Foto: Ilustrim
 

Menjëherë pasi i dëshiron të gjitha të mirat Ukrainës, kryeministri maqedonas Zoran Zaev, u rrëfehet 2 komedianëve rusë, duke menduar që po flet me presidentin e Ukrainës, Poroshenko.

Lideri i LSDM-së është në mesin e shumë personaliteteve botërore që ka rënë pre e mashtrimit nga dyshja komike ruse, Vladimir Kuznecov dhe Aleksej Stolarov, raporton KTV.