Arbëri

Serbët e veriut vazhdojnë të mos e paguajnë energjinë elektrike, KMDLNJ-ja bën thirrje për protesta

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Mospagesa e energjisë elektrike në komunat me shumicë serbe ka nxitur reagim të Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, i cili iu ka bërë thirrje qytetarëve që të protestojnë për të kundërshtuar këtë diskriminim.

Sipas këtij këshilli, qytetarët e Kosovës në mënyrë të organizuar duhet të kundërshtojnë vendosjen e standardeve të dyfishta dhe të kërkojnë trajtim të barabartë, shkruan sot “Koha Ditore”.