Arbëri

Ministria e Punës ka paguar pensione për të vdekurit dhe për të punësuarit

Foto: Koha / ilustrim
 

Mbi një milion euro është dëmi që i është bërë buxhetit të Kosovës gjatë vitit 2018 nga Ministria e Punës dhe e Mirëqenies Sociale në procesin e ekzekutimit të skemave të ndryshme pensionale, shkruan sot Koha Ditore.

Raporti i Zyrës Kombëtare të Auditimit ka gjetur se 1 milion e 166 mijë e 982 euro janë shpërndarë pa bazë ligjore vitin e kaluar.