Arbëri

Shoqëria civile thotë se PAN-i e ka kapur edhe sektorin joqeveritar

 

Muzaher Shalën, kreu i PDK-së, Kadri Veseli, e propozoi për ministër të ri të Inovacionit dhe Ndërmarrësisë.

Ai pritet ta zëvendësojë Besim Beqajn e liruar nga detyra për shkak të aktakuzës në aferën “Pronto”, raporton KTV.