Arbëri

Reqica: Numri i vdekjeve në vendin e punës ka rënë, do të rekrutojmë 20 inspektorë të rinj

 

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reqica, duke folur për pensionet e dyfishta, ka thënë se kjo është dukuri që është përcjellë nga e kaluara.

Ai në emisionin “Puls” të KTV-së thotë se Ligji për Financimin e Pensioneve tregon se asnjë qytetarë nuk guxon të marrë dy pensione.