Arbëri

Haradinaj e di se Z-Mobile e çon Telekomin te përmbaruesi, por ky nuk është fundi

Haradinaj e di se Z-Mobile e çon Telekomin te përmbaruesi, por ky nuk është fundi
 

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka komentuar edhe vendimin e Z-Mobile për ta dërguar te përmbaruesi Telekomin e Kosovës duke thënë se është i informuar për këtë, por ky nuk është vendim final.

Sipas Haradinajt , pala në këtë rast partneri i deritashëm e dërgon në përmbarim Valën, kjo e fundit i shfrytëzon elementet ligjore dhe është herët të japin përgjigje.