Arbëri

Haradinaj: Taksa është shtet – s’hiqet pa na njohur Serbia

Haradinaj: Taksa është shtet – s’hiqet pa na njohur Serbia

Dega e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në Vushtrri ka mbajtur Kuvendin e tetë zgjedhor, ku me këtë rast ka zgjedhur kryetarin dhe Këshillin e ri drejtues.

I pranishëm në këtë Kuvend Zgjedhor ishte edhe kryetari i AAK-së, njëherësh kryeministër i Kosovës, Ramush Haradinaj.