Arbëri

Opozita kërkon nga Haradinaj e Bytyqi mos të ndërhyjnë në procesin e akreditimit

Foto: Koha
 

Ka dështuar mbledhja e Komisionit parlamentar për Arsim e thirrur nga Partia Socialdemokrate.

Aty pritej të diskutohej për vendimin e Bordit të Agjencisë së Akreditimit për mbylljen e 3 universiteteve publike dhe 4 kolegjeve private, raporton KTV.