Arbëri

Limaj dhe Jakup Krasniqi nga Gryk të Kaçanikut: Ne nuk njohim humbje

Limaj dhe Jakup Krasniqi nga Gryk të Kaçanikut: Ne nuk njohim humbje

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, së bashku me Jakup Krasniqin, për të cilin sot është bërë e ditur se është ftuar nga Gjykata Speciale, kanë zgjedhur që ta vizitojnë Grykën e Kaçanikut, së bashku me aktivistët e Nismës.

Limaj ka shkruar në Facebook se së bashku do të ngadhënjejnë edhe në betejat e radhës, cilat do qofshin ato.