Arbëri

Përfaqësuesja e UNDP-së në Kosovë thotë se do të vazhdojë përkrahja për ta zhvilluar vendin

 

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot në takim njoftues përfaqësuesen e Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara në Kosovë UNDP, Maria Suokko, duke i uruar mirëseardhje dhe suksese në punë.

Presidenti, siç njofton kumtesa nga presidenca, ka theksuar se UNDP në dy dekadat e fundit ka mbështetur Kosovën në shumë fusha.