Arbëri

SBASHK-u paralajmëron se do ta bllokojë realizimin e mësimit tërëditor

Foto: Koha / ilustrim
 

Mësimi tërëditor i paralajmëruar të nisë nga shtatori në disa shkolla të Kosovës, pritet të hasë në rezistencë nga Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës (SBASHK).

Kjo sindikatë ka paralajmëruar se do ta pengojë nisjen e këtij procesi pasi po konsideron se nuk janë krijuar kushtet minimale për realizimin e tij, shkruan sot “Koha Ditore”.