Arbëri

Në QKUK fillojnë punën 100 infermierë e infermiere të profileve të ndryshme

Foto: Koha
 

Njëqind infermierë dhe infermiere të profileve të ndryshme e kanë filluar sot punën në kuadër të klinikave të Qendrës Klinike dhe Universitare të Kosovës (QKUK).

Me këtë rast, drejtori i përgjithshëm i SHSKUK-së Basri Sejdiu, tha se “është kënaqësi e madhe që ata po punësohen në QKUK”.