Arbëri

Koalicionet për zgjedhje: LDK-ja parapëlqen të shkojë e vetme, PSD-ja e do VV-në e Nismën

 

Mbajtja eventuale e zgjedhjeve të parakohshme në vjeshtë, ka vënë në veprim partitë politike, duke i bërë kështu kalkulimet për koalicionet e mundshme por edhe për vijat e kuqe.

Derisa ka kohë që kanë forcuar bashkëpunimin opozitar, LDK-ja dhe Vetëvendosje, megjithatë, janë ende të ndara në bashkëpunimin e mundshëm të tyre para zgjedhjeve, raporton KTV.